DNA Vaderschap

 
Vaderschapstest mbv de meest recente techniekenEnkele cellen volstaan voor DNA-vaderschapstestDNA-onderzoekCapillaire Electroforese met minstens 16 DNA STR-loci (merkers)Vaderschap Testen: snel, efficiƎnt, betrouwbaarCutting edge analysis softwarevaderschapstest
Life-ID
DNA-analyse

Humane identificatie
Forensisch DNA onderzoek
 

Een profiel met 16 merkers

Een persoon kan geïdentificeerd worden aan de hand van zijn/haar DNA profiel. Een DNA profiel specificeert welke allelen een persoon draagt voor bepaalde genetische merkers. Hoe meer merkers geanalyseerd worden, hoe groter de zekerheid dat twee stalen die hetzelfde profiel opleveren, ook van dezelfde persoon zijn. Hoe meer merkers, hoe beter dus.

De FBI was de eerste politiedienst die begon met het archiveren van DNA profielen van veroordeelde misdadigers en sporen van misdaden. Zij hanteren nu een minimale set van 13 merkers.

De set merkers die wij analyseren bevat de 13 CODIS merkers die de FBI hanteert, plus nog twee andere heel discriminerende merkers, en de geslachtskenmerkende amelogenine merker.

 

De beste begeleiding

Bel of mail ons met uw specifieke vragen. Wij antwoorden steeds quasi onmiddellijk op elke vraag. Zo begeleiden we u van vóór een analyseopdracht met alle informatie over wat kan, welke informatie u kan verwerven en wat het kan kosten, tot na de analyse met alle aspecten van het analyseresultaat.

 

De snelste resultaten

In optimale omstandigheden, in de afwezigheid van andere wachtende analyses, behalen we een gemiddelde termijn tussen ontvangst van stalen en analyseresultaten van 2 tot 7 werkdagen tot maximaal 2 weken. Wij garanderen geen termijn, maar u kan altijd een expres service aanvragen. Dan zorgen wij dat uw resultaten er zeker zo snel mogelijk zijn. U betaalt enkel extra als wij de vooropgestelde termijn halen.

 

Hoeveel kost een DNA profiel?

, (alles inbegrepen) voor het eerste profiel   voor elk bijkomend profiel.